راهنمای انتخاب بیسیم
این مقاله شامل راهنمای کامل انتخاب بیسیم مناسب برای کاربری شما می باشد واطلاعات کاملی در مورد انتخاب بین مدل های مختلف بیسیم به شما ارایه می دهد همچنین تمام محصولات معرفی شده در فروشگاه موجود می باشد و میتوانید به راحتی و با اطمینان خرید نمایید.
یکی از روشهای ارتباطی در مکانهایی که دسترسی به شبکه تلفن همراه وجود ندارد ارتباط بدون سیم است که با دستگاه بیسیم صورت میگیرد. در واقع اگر شما به دل طبیعت سفر میکنید، برای ارتباط برقرار کردن با دوست خود نیاز به یک دستگاه بیسیم قوی دارید تا با دوست خود در شعاع مناسب گفتگو کنید. حتی ممکن است پوشش تلفن همراه هم داشته باشید اما به دلیل حذف هزینه تلفن همراه بخواهید از ارتباط با دستگاه بیسیم استفاده نمایید. دستگاه بیسیم قیمت مناسبی دارد، شما با یک بار هزینه کردن میتوانید یک دستگاه بیسیم خوب و باکیفیت خریداری نمایید و با دوست و همراهان خود به صورت رایگان در تماس باشید.
آیا برای شما هم پیش آمده است که همراه خود را در طبیعت گم کنید و به شبکه موبایل هم دسترسی نداشته باشید. در این شرایط پیدا کردن یکدیگر کار خیلی مشکلی است و شاید اصلا موفق به پیدا کردن یکدیگر نشوید. به همین دلیل است که برای طبیعت گردی حتما باید دستگاه بیسیم داشته باشید. اگر دستگاه شما از نوع با کیفیت با آنتن دهی قوی باشد، تا کیلومترها میتوانید با یکدیگر ارتباط رادیویی داشته باشید. این وسیله علاوه بر مسافرت در پروژههای مختلف نیز کارایی دارد. برای مثال کارکنان یک پروژه ساختمانی برای ارتباط با یکدیگر از دستگاه بیسیم استفاده میکنند. در واقع کارفرما با پیمانکار پروژه و سرکارگر به صورت رادیویی در ارتباط است.
اگر کار شما هم به گونهای است که به دستگاه بیسیم نیاز دارید، اما با توجه به تنوع زیاد مدلها و قیمتها با خرید این وسیله به مشکل برخوردهاید، اصلا نگران نباشید. ما در این مطلب شما را با انواع دستگاه بیسیم آشنا کرده و به شما یک سری نکات مهم را که هنگام خرید دستگاه بیسیم باید به آنها توجه داشته باشید آموزش میدهیم.
برای انتخاب درست دستگاه بیسیم ، اول باید استفاده آن مشخص شود ، به طور مثال ، برای دوستان آفرودر و طبیعتگرد که گروهی سفر میکنن ، و نداشتن ارتباط ممکنه برایشان مشکل ساز شود، اولین و مهم ترین فاکتور انتخاب بیسیم سیگنال خور بودن آن است ، یعنی دستگاهی با قابلیت پروگرام دستی تا قابلیت مچ شدن با انواع مدل دستگاه سیگنال خور در گروه را داشته باشد به زبان ساده تمام دستگاه هایی که صفحه کلید و صفحه نمایش داشته باشن این قابلیت رو دارا هستن ، فاکتور بعدی برد بالا بودن و قوی بودن باطری است که حداقل ساعت هایی را با یک شارژر به شما کار بدهد که در طبیعت به مشکل نخورید ، از دستگاه های سیگنال خور میشود به مدل های باوفنگ uv82 و uv9r plus یا uv5 اشاره کرد یا مدل های موتورلا mt777 یا tyt8000d که بهترین دستگاهی است که میشود برای افرود تهیه کرد.
.
در مورد دوستان کوهنورد یا موتور سوار ، میشود از انواع بیسیم های کانالی ساده استفاده کرد ، که عموما قیمت پایین تری هم دارند ، در بین بیسیم های کانالی مدل هایی با وزن پایین و ابعاد کوچک جهت حمل آسان وجود دارد ، مدل هایی شامل دستگاه کوچک k1 یا کنوود 3308 که با یک بار شارژ پنج روز آماده به کار کار میکند، هر دو این مدل هایی که گفته شد ، قابلیت شارژر با پاور بانک و سوکت شارژر های اندرویدی را دارند و این یک فاکتور مهم برای انتخاب دستگاهی مناسب کوهنوردی است .
بیسیم TYT 8000D
بیسیم موتورولا مدل MOTOROLA MT-777
برای استفاده های سخت تر مثال معادن ، کارخانه های بزرگ یا کارگاه های ساختمانی ، آپشنال بودن دستگاه امتیاز چندانی ندارد، و برعکس میتواند باعث مشکلاتی نیز شود، از جمله شکستن ال سی دی دستگاه بهم خوردن سیگنال و تنظیمات آن ، پس قطعا باید به سراغ دستگاه های کانالی برویم ، دستگاه های مثل کنوود 3207g یا موتورلا 5810 یا mt1400 این دستگاه ها بجز ظاهر سخت جون و محکمی که دارند ساخته شده برای استفاده های سخت هستند همچنین با داشتن باطری های بزرگ و قوی جهت نیاز شارژ کردن چند باره را برای شما کاهش میدهند، هردو مدل کنوود 3207g و موتورلا 5810 از قوی ترین بیسیم هایی هستن که میشود انتخاب کرد و بجز کار هایی که نام بردیم برای هر استفاده ای که نیاز به یک دستگاه بزرگ و قوی داشته باشن مناسب است.